November 7, 2016

Akroyoga - høres det skummelt ut?

Det kan sjå avansert ut, men kva med å gi det ein sjanse? Kanskje får du oppleve ei kjensle av lettheit du ikkje har kjent sidan barndomen?  Ein styrke du ikkje visste du hadde? Og kanskje vil magemusklane kjenne at dei har jobba, både fra øvingane og av å ha ledd. 

Komande søndag er det mulig å prøve akroyoga på Tindelandet. Det er mjukt, støttande og fyllt av glede. Det er ikkje skummelt og thai massasjen er ikkje "bryt-og-bend-varianten", men ei mjuk form med fokus på jording og avslapping. 

Det blir to workshops - eit aktiv kl 10-13 og ein roligare kl 14-17. Du kan bli med på ein for kr 500, eller begge for kr 900. 

Er du frista til å bli med, ta kontakt med Ann Iren på 95757275 eller kjøp billett på Tikkio !

November 3, 2016

Lørdag 5. november kl 1700 arrangerer vi introduksjonskurs i Viryayoga. Viryayoga er en dynamisk yogaform utvikla ved Nordisk Yogainstitutt basert på ulike hathayogaformer og moderne vitenskap innen bevegelseslære. 

I Viryayoga forflytter vi oss frå ei stilling til ei anna i litt raskere tempo enn i klassisk yoga. Det er da nyttig å ha ekstra fokus på korleis vi plasserar føter og hender for å stå stødig, og korleis vi aktiverar musklane for å beskytte ledda. Det er blant annet dette vi lærer på introduksjonskurset.

Kurset kostar kr 300,- og varer i 2 timar. Du melder deg på ved å kjøpe billette på Tikkio, eller ved å sende navn, tlf og e-postadresse til yoga@aroga.no.

Meir informasjon om kurset finn du her

Please reload