top of page

Du kan nå kjøpe yogakurs hos oss på Tikkio!


Du kan no sikre deg plass på yogakurs i neste veke ved å betale kursavgifta på Tikkio!

Gå inn på www.tikkio.com og skriv yoga i søkefeltet, så får du opp alle kursa, og veiledning til korleis du kjøper deg ein plass. Smidig og enkelt! Og via Tikkio kan du også sjå kva som ellers skjer i området og kjøpe billettar til andre arrangement, som f.eks Sommarljom, X2 festivalen og eller konsert med Stiv Ulv. Lastar du nett appen på tlf, er billettar til kurs og konsertar berre nokre få tastetrykk unna, og du treng kun ta med tlf ved oppmøte.

Om du ikkje har brukt Tikkio før, og helst vil sleppe, kan du melde deg på via mail eller tlf som før.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page