top of page

Bli med på acroyoga på Vekslet laurdag kl 1200


Acroyoga er ei herlig sammensmelting av yoga, akrobatikk og thai massasje. Leikfulle øvelsar utført av 3 mennesker eller meir.

Vi treffes på Vekslet fra kl 12 på laurdag til uformell leik for store og små. Ta med venner, kollegaer eller heile familien og kombinere det gjerne med ein utendørs piknik. Både store og små er velkomne, og det er gratis for alle. Om du synes det høres skummelt ut kan du også bli med og berre sjå på.

Som med all anna yoga treng ein ikkje vere smidig, sprek eller sterk for å bli med, men kanskje blir ein det av å bli med. Viktigst av alt er at mennesker kjem samen til leik, samarbeid, tillitsbygging og kjekt samvær. Dette er en veldig fin aktivitet for hele familien.

PS: Vi har eit lite verforbehold, så om veiret blir kaldare, sjekk Tindelandet sine nettsider i forkant.

PS2: Mannen på bildet er en 78 år gammel turist uten erfaring fra acroyoga. Han syntes berre det såg morsomt ut og slengte seg med da vi hadde jam i Oslo nokre veker siden. Bli med på moroa du også!

Om du synes dette høres spennande ut, så kan det vere kjekt å vite at det på laurdag 4. juni sannsynlegvis vert satt opp ein acroyogaworkshop i Ørsta. Vi får da nemlig besøk av acroyogalærarar fra USA! Meir info kjem!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page