top of page

Introduksjonskurs i Viryayoga (dynamisk yoga) laurdag 5. november kl 1700


Lørdag 5. november kl 1700 arrangerer vi introduksjonskurs i Viryayoga. Viryayoga er en dynamisk yogaform utvikla ved Nordisk Yogainstitutt basert på ulike hathayogaformer og moderne vitenskap innen bevegelseslære.

I Viryayoga forflytter vi oss frå ei stilling til ei anna i litt raskere tempo enn i klassisk yoga. Det er da nyttig å ha ekstra fokus på korleis vi plasserar føter og hender for å stå stødig, og korleis vi aktiverar musklane for å beskytte ledda. Det er blant annet dette vi lærer på introduksjonskurset.

Kurset kostar kr 300,- og varer i 2 timar. Du melder deg på ved å kjøpe billette på Tikkio, eller ved å sende navn, tlf og e-postadresse til yoga@aroga.no.

Meir informasjon om kurset finn du her

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page