top of page

Søndag 13. nov blir det styrketrening og latter på Tindelandet!


Akroyoga - høres det skummelt ut?

Det kan sjå avansert ut, men kva med å gi det ein sjanse? Kanskje får du oppleve ei kjensle av lettheit du ikkje har kjent sidan barndomen? Ein styrke du ikkje visste du hadde? Og kanskje vil magemusklane kjenne at dei har jobba, både fra øvingane og av å ha ledd.

Komande søndag er det mulig å prøve akroyoga på Tindelandet. Det er mjukt, støttande og fyllt av glede. Det er ikkje skummelt og thai massasjen er ikkje "bryt-og-bend-varianten", men ei mjuk form med fokus på jording og avslapping.

Det blir to workshops - eit aktiv kl 10-13 og ein roligare kl 14-17. Du kan bli med på ein for kr 500, eller begge for kr 900.

Er du frista til å bli med, ta kontakt med Ann Iren på 95757275 eller kjøp billett på Tikkio !

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page