top of page

Mette Løseth

Mette har bakgrunn fra klassisk yoga, yogaworks, kundaliniyoga, yin yoga og mediyoga, samt pilates. Mette er Mediyoga terapeut og har følgande spesialiseringer innen Mediyogasystemet; kvinnens hormonsystem, yoga ved stress og utbrenthet, yoga ved migrene og spenningshodepine, chakrasystemet etc. Ho jobbar også som terapeut innan Rosenmetoden. ​

Hjå Tindelandet underviser ho i Mediyoga, kundaliniyoga og pilates, samt tilbyr privattimar og behandling med Rosenmetoden


Telefon: 930 08 602

Send E-post

Mai Britt Aambakk

Mai Britt er utdanna sjukepleiar med spesialisering innan kardiologi(hjarte). Ho har arbeidd på Volda sjukehus i 25 år, spesielt innan hjarterehabilitering. Mai Britt er utdanna lektor og har siste fem åra jobba som lærar på sjukepleiarutdanninga i Ålesund på deltid. Har grunnutdanning frå Oslo Yoga (300 hr) og yogaterapeututdanning (500 hr) i Oslo, i regi av Maja Thune og Jonathan Weber. Denne utdanninga gir kunnskap om korleis anvende yoga og mindfulness som terapeutisk tilnærming i møte med psykiske plager som angst, depresjon,  søvnvanskar, traumer og spiseforstyrrelsar. Er også diplomert Mediyoga instruktør, Mediyoga Coach ved stress og utbrenthet og underviser Hormone Yoga Therapy som lært av Dinah Rodrigues.

Telefon: 400 60 945

Send E-post

Trine Foldal

Trine er utdanna agronom i økologisk landbruk og har sveinnebrev i konditorfag. Yogautdanning si har ho frå Yogaprossess AS og Elise Jansen. På Tindelandet underviser ho Klassisk og Restorative yoga, og har fordjups seg i Yoga Nidra ved Yin Yoga Instituttet As. Ho syslar ellers med planter og jord på Ørsta Andelsgard.

Telefon; 916 49 537

Send E-post

Eva Kleinrath

Min Yoga praksis begynte i Bergen i 2015. Jeg la snart merke til hvor godt det gjorde for både kropp og sinn. Yoga har gitt meg balanse i trening og i livet generelt. Jeg har samlet erfaring innen Bikram, Vinyasa Flow, Ashtanga og Yin Yoga. Yoga har lært meg mye, bl.a. å våge nye ting og respektere kropp og sinn. Jeg følte et økende behov om å videreformidle miner erfaringer og i 2017 begynte jeg min utdanning som Yogalærer.

 

Utdanning:

   2017: Yin Yoga utdanning fra HIYOGA i Bergen med Hilde Taule (50 h).

   2018: Vinyasa Flow utdanning fra GLOBAL YOGA i Bergen med Eva Christensen (100h).

   2018: YOGAWORKS Teacher Training (200h) med Anna Zorzou og David Kim.

              Dermed RYT-200 (Registered yoga teacher) sertifisert.

   2020: BarneYoga lærer sertifisert fra OSLO Yoga med Marit Thorsrud (42h).

Jeg jobber på apoteket i Ørsta. Oppvokst og utdannet i Østerrike flyttet jeg til Norge i 2008.

 

Hos Tindelandet underviser jeg Yin Yoga og Vinyasa Flow (Flyt Yoga) , Slow Flow og Yoga for barn.

Telefon: 954 65 943

Send E-post

Please reload

bottom of page