Mediyoga nybegynnerkurs fra 2.juni med Mai Britt Aambakk

May 24, 2016

 

Vi annonserer med glede at fellesskapet Tindelandet Pilates og Yoga har fått selskap av Mai-Britt Ambakk. Mai Britt er utdanna sjukepleiar med spesialisering innan kardiologi(hjarte). Ho har arbeidd på Volda sjukehus i 23 år, spesielt innan fagfeltet hjarterehabilitering. Mai Britt er  utdanna lektor og har siste tre åra jobba som lærar på sjukepleiarutdanninga i Ålesund på deltid. Ho er no også diplomert MediYoga instruktør!

 

2. juni kl 19 startar Mai Britt opp nybegynnerkurs i Mediyoga hjå Tindelandet Pilates og Yoga. Kurset vil gå over 8 veker, med opphald i sommarferien. Så det vert 3 gongar i juni og 5 gongar i september. For fullstendig kursinformasjon sjå her

 

For spørsmål om kurset eller påmelding ta kontakt med Mai Britt på tlf 400 60 945 eller per e-post mb.aambakk@tussa.com. Velkommen!

 

Please reload

Featured Posts

Kom innom og legg fra deg stresset, så du kan nyte adventshelgen - FredagsPeace 8. desember

December 7, 2017

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square